NAUTEC ENGINEERING B.V.

Nautec Engineering B.V.
Herstraat 61
5961 GH  HORST
Tel: 0475-537760
E-mail: info@nautec.nl
KvK: 12052866
BTW nr: NL812623411B01

 
Nautec Engineering B.V. wordt geleid door Ir. Armin Geisler en Désirée Geisler-Schraa. Sinds 1991 zijn wij werkzaam in de watersportbranche. Van jongs af aan zijn wij beiden zeer actieve watersporters en wedstrijdzeilers. Toen in 1991 de mogelijkheid zich voor deed om een groothandel in mechanische besturingen op te zetten, hebben wij deze kans om van onze hobby ons beroep te maken met beide handen aangegrepen. In 1996 zijn wij importeur geworden van de Deense ANDERSEN r.v.s. schoot- en vallieren en sinds juni 2000 voeren wij dit exclusieve importeurschap onder de naam Nautec Engineering B.V.
Daarnaast verzorgt Nautec Engineering B.V. consultancy en engineering projecten.
Begin 2001 hebben wij samen met 2 Deense partners Jefa Steering Aps, de fabriek voor hoogwaardige mechanische besturingen voor zeiljachten opgericht. Wij verzorgen voor Jefa Steering de wereldwijde verkoop.
Begin 2001 zijn wij eveneens het internationale verkoopkantoor geworden voor het Deense bedrijf Jefa Marine A/S, waar hoogwaardige roersystemen voor zeiljachten worden geproduceerd.
Eind 2017 hebben wij ons aandeel in de firma Jefa verkocht en zijn gestopt met de advisering en producten van Jefa. het Andersen programma wordt nog steeds door ons gevoerd.
Armin is verantwoordelijk voor:
  • verkoop
  • consultancy en ontwerp projecten
  • engineering berekeningen
Désirée is verantwoordelijk voor:
  • verkoop
  • financiële en fiscale administratie
  • publiciteit en beurzen

Meer informatie over Andersen