ANDERSEN

Sinds de eerste lieren eind jaren '50 van de productielijn kwamen, zijn zeer veel jachten uitgerust met ANDERSEN lieren. Vanaf die tijd is de productietechniek tot een zeer hoog niveau ontwikkeld. De meeste productiefasen zijn tegenwoordig sterk geautomatiseerd met behulp van CNC bestuurde machines. Geavanceerde technologie en een efficiënte kwaliteitscontrole garanderen dat de geproduceerde lieren jarenlang probleemloos zullen functioneren, zelfs als ze aan constante hoge belastingen bloot staan. Dit is de reden dat elk jaar meer dan 10.000 lieren geleverd worden aan tevreden en enthousiaste watersporters in meer dan 25 landen over de hele wereld.  

ANDERSEN heeft gemotiveerd en toegewijd personeel, dat er trots op is dit unieke product te maken, dat bereid is aan de vraag naar hoge kwaliteit te voldoen en hun eigen ambities te bevredigen met goed vakmanschap.

Dhr. Frode Andersen, Algemeen Directeur, ontvangt de ID prijs uit handen van de Deense minister president Dhr. Poul Schlüter.

Deense Ontwerp Prijs

"Een klassiek voorbeeld van briljant industrieel ontwerp" zei de jury van het Deense Ontwerp Centrum toen de ANDERSEN lier de Industrieel Ontwerp Prijs 1992 kreeg. Deze waardering wordt jaarlijks slechts aan een zeer beperkte hoeveelheid Deense producten toegekend en representeert een zorgvuldig ontworpen product van hoge kwaliteit..

Het ANDERSEN personeel is zeer trots op deze erkenning en zeer tevreden dat het ontwerp en de goed verzorgde constructie hebben geleid tot deze prestigieuze ontwerp prijs.